top of page

Bli en del av Obiter Dictum!

Obiter Dictum søker engasjerte jusstudenter på 1. og 2. studieår ved Høgskolen i Innlandet som ønsker å være en del av et sosialt og faglig verv ved siden av studiene!

Hvorfor søke seg til Obiter Dictum?

Et verv i Obiter Dictum

Ønsker du å ta del i en studentorganisasjon, men er redd det kan ta for mye av studietiden din? Da er Obiter Dictum det perfekte vervet for deg! Hos oss får du være en nokså selvstendig skribent som skriver om så å si det du ønsker. Det er mange rettsområder å velge i, og svært mange interessante problemstillinger å trekke ut fra dem. Du bestemmer selv når og hvordan arbeidet utføres, så lenge arbeidet er ferdig innen de gitte frister. Som oftest er det bare tale om én artikkel per semester.
 

Selv om man jobber med artikler selvstendig, er Obiter Dictum en sosial og faglig plattform hvor man kan diskutere artiklene man skriver med andre i redaksjonen, komme med ideer og forslag til kurs eller seminarer, samt ta del på disse selv. I tillegg har alle medlemmene i Obiter Dictum en sparringspartner. Dette er en person en kan henvende seg til for ideer, tips og hjelp ved artikkelen man skriver.

Hva ser vi etter?

Obiter Dictum ser etter engasjerte og skriveglade jusstudenter! Man trenger ingen forkunnskaper eller tidligere erfaringer ved å skrive juridisk. Dette er noe man ved trening lærer seg. Derfor er studenter på 1. studieår absolutt velkomne til å søke, så vel som studenter på 2. studieår! 

 

Hos Obiter Dictum er det heller ingen karakterkrav, og du vil verken bli bedt om å sende eller opplyse oss om karakterene du har oppnådd. Vi ser på ens vilje og evne til å formidle juss på en enkel, praktisk og systematisk måte. Om dette er gjennom artikler, diagrammer, skrivekurs eller seminarer, er likegyldig - mulighetene er mange!

NB! Vi tar p.t. dessverre kun inn studenter ved Høgskolen i Innlandet. På grunn av at opptaket er om våren tar vi dessverre heller ikke inn studenter på 3. studieår.

Redaksjonen søker omkring 8-10 nye frivillige skribenter våren 2024.

Hva kan vi tilby deg?

Med et verv i Obiter Dictum kan vi tilby:

  • Faglige og sosiale sammenkomster med redaksjonens medlemmer.

  • Fleksibel og selvbestemt arbeidstid og arbeidsmengde.

  • Muligheten til å skrive om et tema som interesserer deg.

  • Muligheten til å holde kurs/seminar foran studenter ved Høgskolen i Innlandet (og muligens eksternt på andre institusjoner).

  • En fin erfaring du kan ta med deg videre.

  • Et spennende og unikt verv på CV-en.

Søk nå!

Send oss en søknad til verv@obiterdictum.org hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du vil være med i Obiter Dictum. Send gjerne også en CV, men dette er ikke påkrevd.

 

NB! Det er ikke nødvendig å sende/opplyse om oppnådde karakterer da dette ikke vil bli tatt med i vurderingen.

Søknadsfrist: 1. februar 2024 kl. 23:59.

bottom of page